Body Check Hendrik Ido Ambacht Body Check Thermo Cabine Slim, snel, fit! Gezond én effectief

Wat kunt u er aan doen?

Zoals zovelen weten, heeft het lijnen vaak averechts effect omdat het behaalde gewichtsverlies weer snel aanzet en zelfs nog meer dan dat, het jojo effect! Om dit tegen te gaan zou men daarbij dagelijks zeer intensief moeten sporten met een forse opwarmperiode vooraf.

Bij veel diëten krijgt men te weinig calorieën binnen. Hier past het lichaam zich op aan en gaat ook in rust minder verbranden. Het lichaam wordt zuiniger.
Desondanks krijgt het lichaam nog altijd te weinig energie binnen. Met als gevolg dat het uiteindelijk de spiereiwitten gaat verbranden. Hier val je wel van af, maar ook je spiermassa neemt af.

Dit leidt weer tot een nóg zuinigere aanpak van je lichaam. Spieren zorgen namelijk voor het grootste deel van je zogenaamde rustverbranding. Ga je vervolgens weer normaal eten, dan worden de teveel ingenomen calorieën opgeslagen als vet. U raadt het al ... het lichaamsgewicht neemt toe.

De oplossing
De oplossing is het in standhouden van de spiermassa en daarmee ook de rustverbranding. Dit is het basisprincipe van Body Check.
Klik hier om meer te lezen over hoe het werkt.

Friday the 7th. 2013 © Body Check designed bij N2a Support.