Body Check Hendrik Ido Ambacht Body Check Thermo Cabine Slim, snel, fit! Gezond én effectief

Enkele vragen die wij regelmatig krijgen, beantwoorden we graag alvast voor u.

Waarom moet mijn hoofd buiten de cabine, een sauna is toch warmer?
Omdat u actief bezig bent, is het belangrijk dat u, letterlijk, het hoofd koel houdt. Daarom is uw hoofd buiten de cabine.

Waarom praten jullie over centimeters en niet over kilo's?
Omdat na de oefensessie de omvang vermindert. Tegelijk kan het gewicht aan schommelingen onderhevig zijn (voeding, hormonen, stoelgang, menstruatie etc.). Bovendien bouwt men spierweefsel op, dit is zwaarder dan vet.

Als ik moe ben, kan ik dan beter niet in de warmtecabine?
Probeer juist wel als u zich moe voelt, toch te komen bewegen in de cabine. U zult merken dat u zich na de oefensessie fitter, energieker en veel beter voelt. U voelt zich een totaal anders mens als wanneer u op de bank gestrekt gaat.

Ik doe nooit aan beweging of sport, helpt deze methode dan wel?
Jazeker! Uw lichaam wordt dan actief en dus al zijn functies ook. Bovendien maken de liggende bewegingen in de verwarmde cabine de methode effectief en aangenaam. Juist ook voor diegenen die niet of nauwelijks bewegen. Bijvoorbeeld senioren of mensen met gewricht- of reumatische klachten.

Val je altijd af met deze methode?
Dat is voor ieder persoon anders. Wel is het zo dat we bij Body Check bezig zijn met trainen, we richten ons op fitter worden door middel van oefeningen in de cabine. Hierdoor verlies je afvalstoffen waardoor je slanker zult worden. Zoals eerder aangegeven richten wij ons niet op gewichtsverlies.

Friday the 2nd. 2013 © Body Check designed bij N2a Support.